Delujemo z zavedanjem, da zdrav spanec izboljšuje kakovost vašega življenja.

V podjetju Meblo INT d.o.o. vsakodnevno delujemo z zavedanjem, da zdrav spanec izboljšuje kakovost življenja. Prav zato so naši izdelki zasnovani tako, da nudijo dobro počutje in odlično spalno udobje.

 

Smo strokovnjaki za proizvodnjo jogijev, ležišč ter izdelkov za spanje.

Podjetje Meblo INT d.o.o. proizvaja jogije in ležišča mebloJOGI® ter ostale izdelke za spanje. V Sloveniji smo eni redkih, ki ležišča ne le prodajamo, temveč jih tudi proizvajamo. To je naša ključna prednost, saj z lastnim razvojem in proizvodnjo nadzorujemo vse procese od materialov do ponudbe izdelka končnim kupcem.

mebloJOGI® je uveljavljena blagovna znamka za katero stojimo zaposleni z našim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami ter prenosom več kot 50-letne tradicije in know-howa. Naše jogije in vse ostale izdelke za spanje ustvarjajo pridne roke natančnih šivilj, izkušeni mojstri tapetniki ter delavci na različnih delovnih linijah.

 

Nudimo vam širok program izdelkov za spanje

Trudimo se zadovoljiti vse želje in potrebe kupcev, zato nudimo širok program izdelkov za spanje. Izbirate lahko med vzmetnicami s klasičnim vzmetenjem, vzmetnicami z žepkastim vzmetenjem, ležišči iz različnih vrst pene in lateks ležišči. S posebno skrbnostjo so naši strokovnjaki razvili tudi mebloJOGI® otroške vzmetnice in ležišča, da bi že najmlajšim zagotovili miren in varen spanec. Ker je kakovosten in sproščujoč spanec pomemben tudi na dopustu, smo razvili posebno linijo mebloJOGI® Navi vzmetnice in ležišča, ki so namenjene uporabi na plovilih, v počitniških prikolicah in avtodomih. Ponujamo tudi dodatke za spanje vzglavnike, nadvložke in letvena dna. Naša posebnost so tudi edinstvene vzmetene postelje, ki omogočajo maksimalno prilagajanje ležišča. Poseben program predstavljajo izdelki za opremo objektov (hotelski program in medicinski program).

 

Nadaljujemo 50-letni razvoj ležišč, da boste vi bolje spali

Vzmetnice in ležišča mebloJOGI® izdelujemo na osnovi natančnih študij ergonomskih zahtev človeškega telesa. Materiali visoke kakovosti, uporabljeni z različnimi tehnološkimi rešitvami in natančna obdelava vseh naših izdelkov nudijo idealno podporo, odlično udobje in popolno porazdelitev teže za vsak tip telesa.

Ležišča mebloJOGI® so zasnovana in izdelana v Sloveniji, v proizvodnih prostorih v Novi Gorici, ter so plod domačega znanja. Pri izdelavi kombiniramo ročno delo natančnih šivilj ter avtomatiziran proizvodni proces s pomočjo izkušenih delavcev. Vsi izdelki gredo skozi natančno kontrolo, tako ohranjamo vedno enako kakovost naših izdelkov.

 

Priznane blagovne znamke mebloJOGI®, jogi® in meblo® na področju kvalitetnih ležišč in spanja

Podjetje Meblo INT d.o.o. je lastnik blagovnih znamk mebloJOGI®, jogi® in meblo® ter naslednik proizvodnje legendarnih jogijev. Od leta 2009 se uporablja tudi združena blagovna znamka meblojogi® za še večjo prepoznavnost izdelkov za spanje.

 

Naše znanje, tradicija in izkušnje so garancija dobrega spanca

Na slovenskem trgu obstaja veliko ponudnikov ležišč, ni pa jih veliko z dolgoletnimi izkušnjami. V ležiščih mebloJOGI® se prepleta že več kot 50 let izkušenj in tradicije v proizvodnji izdelkov za spanje, bogato znanje v razvoju in izdelavi ter vodilno mesto v tej dejavnosti.

 

Ponosni smo na bogate reference na področju opreme hotelov ter namestitvenih objektov

Naše reference so najboljši dokaz zaupanja tudi med poslovnimi partnerji, kot so hotelske verige, bolnišnice, študentski domovi, domovi za ostarele ter ostale namestitvene kapacitete. Zaupajo nam številni hoteli v Sloveniji in tujini, saj naspani ter zadovoljni gostje iz dneva v dan potrjujejo, da so ležišča mebloJOGI® prava izbira. Naše izdelke uporabljajo številne slovenske bolnišnice, z nekaterimi pa sodelujemo pri razvoju medicinsko specializiranih ležišč.

 

V več kot 50 letih proizvodnje jogijev smo jih izdelali že več kot 12 milijonov

Že od samega začetka poteka proizvodnja jogijev v Novi Gorici na isti lokaciji in še danes smo največji proizvajalec ležišč v Sloveniji. V tem času se je izdelalo že več kot 12 milijonov jogijev. Kontinuiteta obstoja in proizvodnje je največji dokaz, da smo deležni izjemnega zaupanja naših uporabnikov.

Zavedamo se, da je za zvestobo pomembno zadovoljstvo kupcev, saj se zvestoba brez zadovoljstva ne more razviti. Zvesti in zadovoljni uporabniki ste naša največja motivacija pri razvoju in proizvodnji ležišč, saj vam želimo zagotavljati kakovostno spanje noč za nočjo.

Zahvaljujemo se vsem, ki nam že zaupate in ste zvesti uporabniki jogijev, ter tistim, ki nam še boste.

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu