NAŠE POSLANSTVO


Od začetka proizvodnje jogijev v šestdesetih letih pa vse do danes skrbimo za zdravo in kakovostno spanje ljudi tekom celega življenja, od zgodnjega otroštva pa vse do pozne starosti.

Kakovost spanja na najvišji ravni

Naše poslanstvo je pri razvoju vsakega posameznega izdelka uvajati nenehne izboljšave, ki zagotavljajo boljšo kakovost počitka in vse več udobja. Našim strankam želimo ponuditi čim boljše počutje in spalno udobje najvišjega nivoja ter posledično dan za dnem prispevati h kakovostnejšemu in srečnejšemu življenju ljudi.

NAŠA VIZIJA

 

Naša vizija je biti inovativno in ustvarjalno podjetje na področju proizvodnje izdelkov za spanje, utrjevati položaj največjega proizvajalca vzmetnic in ležišč v Sloveniji ter še okrepiti našo prisotnost na bližnjih trgih.

 

NAŠE VREDNOTE

 

V prvi vrsti zdravje

Prepričani smo, da je kakovostno spanje najbolj naraven in najbolj dragocen način, kako zagotoviti telesu ustrezne pogoje za zdravje. Zato so naši izdelki izdelani v nadzorovanih postopkih in iz strogo certificiranih materialov, ki zagotavljajo vrhunski počitek in odlično počutje.

 

Varnost in odlična kakovost materialov ter izdelkov

Materiale, ki so vgrajeni v naše izdelke za spanje, pridobivamo od izbranih dobaviteljev iz Evropske unije, s katerimi krepimo dolgoročne poslovne vezi in partnerske odnose. Materiali, ki jih skrbno izbiramo, ustrezajo najvišjim standardom kakovosti, kar potrjujejo številni certifikati.

 

Konstantne izboljšave in razvoj v proizvodnji izdelkov za spanje

Dolgoletni vodilni položaj v proizvodnji izdelkov za spanje v Sloveniji smo pridobili s prenosom znanja in izkušenj na več kot 50-letni poti ter z nenehnim izobraževanjem zaposlenih. Naša inovativnost in kakovostna proizvodnja izdelkov za spanje se potrjujeta na vseh internih testiranjih v okviru Službe za razvoj in sistem kakovosti ter tudi na eksternih testiranjih pri pooblaščenih institucijah za testiranje.

Vsi izdelki, razviti s strani Službe za razvoj in sistem kakovosti so zasnovani na podlagi tehnologije, ki jo sami sproti izpopolnjujemo. Nastajajo na osnovi lastnega znanja ter pogosto tudi v sodelovanju s slovenskimi raziskovalnimi inštituti, visoko specializiranimi strokovnjaki in ne nazadnje uporabniki. Le tako lahko našim strankam vedno ponudimo najboljše rešitve za kakovosten spanec.

 

Širjenje kulture kakovostnega spanca in počutja

Aktivno sodelujemo pri širjenju kulture kakovostnega spanca in počitka, ne samo z našimi izdelki, temveč tudi s podporo uporabnikom. Za vse informacije se uporabniki lahko obrnejo na svetovalce v svetovalnem centru, redno pa sodelujemo tudi z mediji, katerim smo vedno na voljo za strokovno mnenje in informacije, povezane s kakovostnim spanjem in spalnim udobjem.

 

Zadovoljni in naspani uporabniki

Zadovoljni in naspani uporabniki so naša glavna prioriteta, zato si prizadevamo čim bolje izpolniti potrebe in želje prav vsakega med njimi. Poleg standardnega programa ležišč in vzmetnic nudimo možnost izdelave po meri ter tako približamo Meblo kakovost
spanca tudi uporabnikom z bolj zahtevnimi potrebami.

Odlične povratne informacije zadovoljnih kupcev nam vsakodnevno potrjujejo, da je blagovna znamka mebloJOGI® preprosto sinonim za kakovostno spanje. Neprestano delovanje proizvodnje z več kot 50-letno tradicijo pa je največji dokaz, da nam naši uporabniki zaupajo.

 

Zanesljivost, hitra odzivnost in pošten partnerski odnos s kupci in investitorji

Že vrsto let tesno sodelujemo z različnimi investitorji, inženiring hišami, arhitekturnimi biroji, javnimi ustanovami in zavodi ter z veseljem in ponosom zadovoljujemo najrazličnejše potrebe in želje uporabnikov na področju kakovostnega spanja. Zaradi zanesljivosti, hitre odzivnosti in odgovornega odnosa do projektov nas stranke vidijo kot zaupanja vrednega partnerja, s katerim si želijo sodelovati in graditi dolgoročne poslovne odnose. Kaj poslovni partnerji menijo o nas si preberite tukaj.

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu