-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
mebloJOGI kolesarska ekipa
Novice

Z evforičnimi vtisi smo v ekipi mebloJOGI “odpeljali” marčevsko kolesarsko atrakcijo

25.3.2022

Za nami je odlično izpeljana in v lepem številu obiskana 1. kolesarska dirka za veliko nagrado Nove Gorice in Vipavske doline. Spremljali smo jo lahko v četrtek, 24. 3. 2022, v živo ali preko prenosa na zaslonu.

Znak za začetek kolesarske dirke izpred našega salona mebloJOGI v Kromberku sta dala alpska smučarka in naša ambasadorka Ana Bucik ter novogoriški podžupan Simon Rosič.

Šampion dirke Fran Miholjević, 19-letni Hrvat iz furlanskega kluba Friuli ASD, je ciljno črto kot prvi prečkal že ob 16.32 uri na Erjavčevi ulici v Novi Gorici in si zasluženo prisvojil naziv zmagovalca VN Nove Gorice in Vipavske doline.

Izredno ponosni smo bili na najboljšega Slovenca te dirke, Matica Žumra, ki je na cilj prispel 13. in tako še dodatno potrdil dobro participacijo Kolesarskega kluba mebloJOGI Pro Concrete na bolj odmevnih kolesarskih dogodkih.

Kolesarji, ki so tekmovali, ter vsi organizatorji in sponzorji dirke, so kolesarsko progo označili predvsem za zanimivo, a tudi športno zahtevno.

Kolesarska dirka nas je tako navijaško prevzela, da jo prireditelji želimo in nameravamo izpeljati tudi v prihodnosti. Tekma je bila v večjem deležu deležna potrditve tudi s strani širše publike, ki meni, da ima takšna regijska kolesarska dirka potencial in bi lahko postala del kolesarske tradicije na Goriškem.

Čestitamo vsem kolesarjem!

Preberite več o dirki. 

 

Team MebloJogi Pro-concrete; Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino