Z evforičnimi vtisi smo v ekipi mebloJOGI “odpeljali” marčevsko kolesarsko atrakcijo

Za nami je odlično izpeljana in v lepem številu obiskana 1. kolesarska dirka za veliko nagrado Nove Gorice in Vipavske doline. Spremljali smo jo lahko v četrtek, 24. 3. 2022, v živo ali prek prenosa na zaslonu.

Znak za začetek kolesarske dirke izpred našega salona mebloJOGI v Kromberku sta dala alpska smučarka in naša ambasadorka Ana Bucik ter novogoriški podžupan Simon Rosič.

Šampion dirke Fran Miholjević, 19-letni Hrvat iz furlanskega kluba Friuli ASD, je ciljno črto kot prvi prečkal že ob 16.32 uri na Erjavčevi ulici v Novi Gorici in si zasluženo prisvojil naziv zmagovalca VN Nove Gorice in Vipavske doline.

Izredno ponosni smo bili na najboljšega Slovenca te dirke, Matic Žumer je kot 13. prispel na cilj in tako še dodatno potrdil dobro participacijo Kolesarskega kluba mebloJOGI Pro Concrete na bolj odmevnih kolesarskih dogodkih.

Kolesarji, ki so tekmovali, ter vsi organizatorji in sponzorji dirke, so to kolesarsko progo označili predvsem za zanimivo, a tudi športno zahtevno.

Kolesarska dirka nas je vseh navijaško prevzela, tako da se jo prireditelji namenjamo in želimo izpeljati tudi v prihodnosti. Tudi s strani širše publike, ki se je kakorkoli udeležila tekme, smo dobili v večjem deležu potrditve, da ima takšna regijska kolesarska dirka potencial in bi lahko postala del kolesarske tradicije na Goriškem.

Čestitamo vsem kolesarjem!

Preberite več o dirki. 

 

Team MebloJogi Pro-concrete; Photo by Vid Ponikvar / Sportida

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu