-16 % na IZBRANE VZMETNICE + BREZPLAČNA DOSTAVA
PREVERITE UGODNOSTI
AAA BestBuy certifikat
Novice

Smo prejemniki certfikata AAA ter Best Buy Award!

10.2.2020

Bisnode certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja.  Poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline.

AAA BestBuy certifikat

To pa ni vse! Na vprašanje:Navedite proizvajalca oziroma dobavitelja celotne PONUDBE ZA SPANJE (VZMETNICE, NADVZMETNICE, VZGLAVNIKI, ODEJE ipd.), ki po vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem tržišču., so anketiranci odgovorili “mebloJOGI”!

Tržna raziskava Best Buy Award (https://www.bestbuyaward.org) meri izključno potrošniško izkušnjo, zadovoljstvo in dojemanje o tem, kdo na trgu za različne izdelke in storitve ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Anketiranci so bili državljani Slovenije – milenijci (starost 18–37 let) – uporabniki interneta. Raziskava je bila izvedena v septembru 2019 na vzorcu 1.200 anketirancev.

Ponosni smo na dosedanje uspehe in se že veselimo novih!

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino