Smo prejemniki certfikata AAA ter Best Buy Award!

Bisnode certifikat bonitetne odličnosti je v poslovnem svetu sprejeta izkaznica o nadpovprečni kakovosti poslovanja podjetja.  Poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline.

 

To pa ni vse! Na vprašanje :Navedite proizvajalca  oziroma dobavitelja celotne PONUDBE ZA SPANJE (VZMETNICE, NADVZMETNICE, VZGLAVNIKI, ODEJE ipd.) ki po vaši osebni izkušnji in mnenju ali izkušnji in mnenju vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem tržišču., so anketiranci odgovorili mebloJOGI!

Tržna raziskava Best Buy Award (www.bestbuyaward.org) meri izključno potrošniško izkušnjo, zadovoljstvo in dojemanje o tem, kdo na trgu za različne izdelke in storitve ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Anketiranci so bili državljani Slovenije – milenijci (starost 18–37 let) – uporabniki interneta. Raziskava je bila izvedena v septembru 2019 na vzorcu 1.200 anketirancev.

Ponosni smo na dosedanje uspehe in se že veselimo novih!

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
  • English
  • Logo Header Menu