-16 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
00 dni, 00 ur, 00 min, 00 sek
PREVERITE UGODNOSTI
Jogi za zibelko Bambi Natur
Novice

mebloJOGI se bo predstavil na dogodku Meet&Greet za mamice in nosečke

11.5.2022

Tudi mamice in nosečke potrebujejo svoj čas! 
 
Saj veste, da srečna mamica družini lahko največ da? Zato je pomembno, da si tu in tam mamice vzamete čas zase in se razvajate.
 
Podjetje Evitas je tako skupaj s podjetjem Malinca že drugič pripravilo dogodek, namenjen čisto vsem mamam ter nosečkam. Dogodek se bo odvijal v četrtek, 19. maja 2022, v hotelu Radisson v Ljubljani (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana), začel pa se bo ob 16. uri.
 
Letos se dogodka udeležuje tudi naše podjetje mebloJOGI, saj zagovarjamo, da je spanje izjemno pomembo tako za psihofizično zdravje mamic, kot za zdrav razvoj otroka. Poblem spanja v zgodnji fazi otroštva in starševstva je zelo pogost pojav, ki se ga zaveda veliko staršev. Prav zato nam je v veliko veselje, da bo ena izmed najbolj znanih slovenskih mamic in vplivnic govorila prav o tej temi. Na dogodku bo potekalo predavanje “Zakaj dojenčki ne spijo in kako lahko starši vplivamo na boljši spanec?”, ki ga bo vodila Barbara Završnik, ustanoviteljica Pikarij.
Program dogodka bo zelo raznolik in pester, govora bo o starševstvu, izvedle se bodo različne delavnice, priprava zdravih obrokov, tečaj ličenja, sledi okrogla miza z znanimi slovenskimi vplivnicami, kot so Petra Ugrin Parovel (@petra.ugparovel), Teja Jugovic (@coolmamacita), Tamara Simovič (@tamarasimovic), Kaja Karba (@kajakarba), Eva Ostrokljun (@ostrokljun). Več o dogodku si lahko preberete tukaj.
Na dogodku se bomo ekipa mebloJOGI, poleg pomembnosti spanja, predstavili tudi s prodajnim programom vzmetnic in ležišč za malčke, otroke in mladostnike.
Pri izbiri ležišča za naše najmlajše je bistveno, da ne vsebuje škodljivih snovi, je zračno in udobno ter nudi pravilno podporo otroški hrbtenici. Preberite si več o priporočilih za zdravjo spanje otrok.
Se vidimo na dogodku.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino