Kot družbeno odgovorno podjetje poskušamo soustvarjati socialno pravično skupnost s priložnostnim donatorstvom

V zadnjem obdobju smo se v podjetju Meblo INT na prošnji za donacijo Društvu SOS telefon in Zavodu Karitas Samarijan z zadovoljstvom odzvali.

Društvu SOS telefon iz osrednjeslovenske regije smo konec leta 2021 na pomoč priskočili z zbiranjem materialnih sredstev in v njihove objekte namestili nekaj naših meblojogi® vzmetnic. Na ta način skušamo njihovim uporabnikom zagotoviti kar se da mirne in naspane noči ter prispevati k večji zaščiti socialno ogroženih posameznikov oz. družin.

Ravno tako smo konec prejšnjega leta nekaj mebloJOGI® vzmetnic podarili tudi Zavodu Karitas Samarijan v okviru njihovega projekta. S pomočjo donacije z naše strani bo uporabnicam Varne hiše na Goriškem omogočeno kvalitetnejše in mirnejše življenje.

Obe društvi sta nam izkazali srčno spoštovanje do naše humanitarne podpore, za kar se jima tudi mi iz srca zahvaljujemo.

Na tovrstne humanitarne dejavnosti gledamo skozi oči družbeno odgovornega podjetja, ki s ponosom prispeva dobrine, ki so za ranljive skupine ljudi neprecenljiva vrednost. Z darovanjem se predvsem zavedamo, da pomagamo soustvarjati bolj socialno pravične in zdrave družbene pogoje v naši skupnosti.

Dobrodelnost je naš navdih in način življenja.

DOPIS ZA DONATORJE 2022

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu