-16 % na izbrane vzmetnice + BREZPLAČNA DOSTAVA*!
00 dni, 00 ur, 00 min, 00 sek
PREVERITE UGODNOSTI
Ana Bucik postala ambasadorka vzmetnice Perla+
Novice

Ana Bucik postala ambasadorka mebloJOGI® Perla+

30.9.2020

Na tiskovni konferenci dne 29.9.2020 smo javnosti predstavili sponzorsko partnerstvo z alpsko smučarko in članico slovenske reprezentance Ano Bucik.

Sklenjena je bila sponzorska pogodba za dve sezoni, ki poleg klasične oblike sponzorstva vključuje tudi svetovanje na področju spanja športnikov. Podjetje tako nadaljuje dolgoletno tradicijo podpore različnim športnim panogam v širšem lokalnem okolju. Ana je izjemnega pomena predvsem za naše okolje, kot je poudaril tudi predsednik Smučarskega kluba Gorica Goran Miškulin, saj predstavlja motivacijo in vzor za mlajše generacije.

Sodelovanje predstavlja obojestransko priložnost, saj poudarja vrednote zdravega načina življenja, katere kot podjetje zagovarjamo. Kot strokovnjaki na področju spanja, se veliko ukvarjamo s kakovostjo spanja, kar je zlasti pomembno za vrhunske športnike, kot je tudi Ana poudarila. V ta namen uporabljamo merilni senzor s katerim pridemo do podatkov, ki pripomorejo k oceni kakovosti spanja (razmerje med fazami spanja, nivo dihanja, srčni utrip,..). Slednje je predvsem pomembno pri planiranju trenažnih procesov ter vzdrževanju dragocenega razmerja med fazami regeneracije in obremenitve. Takšen način je bil v veliko pomoč pri trenažnih procesih kolesarjev ekipe mebloJOGI Pro-Concrete Cycling Team, ki je usmerjena v razvoj mladih tekmovalcev kolesarjev, kot tudi profesionalnih kolesarjev, s katerimi se trudimo prispevati k uspešnosti okolja v katerem živimo in ustvarjamo.

Ana je postala del »športne družine« mebloJOGI® in ambasadorka vzmetnice mebloJOGI® Perla+. S tem se pridružuje zasedbi ambasadorjev kvalitetnega spanja, kot sta to tudi vrhunska kolesarja Tadej Pogačar za vzmetnico mebloJOGI® Platinum in Jan Polanc za vzmetnico mebloJOGI® Woody.

Povzetek košarice

Košarica je prazna.
Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.
V trgovino