MNENJA KUPCEV


Nataša Ljubljana 29.04.2021

Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.


Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.


Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.


ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

Hvala vam za solidarnost in pomoč.

Predsednica prof.dr. Vesna Švab

V Ljubljani, 08.oktober 2020


Nina B. Ljubljana 28.01.2020

Idila v Gozni vasici Theodosius

Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.


Manica H. Čemšenik 16.05.2019

Zahvala MEBLU

Lansko leto sem kupila štiri vzmetnice MEBLO.  Zaradi alergikov pri hiši sem pred uporabo vse nadvložke oprala. Pri pranju se je ena izmed prevlek strgala. »Se pač zgodi,« sem si rekla … Pri letošnjem spomladanskem čiščenju se je zgodba ponovila – spet se je ena  prevleka strgala. Tokrat sem preko spleta poiskala MEBLO in jim pisala o svojih nezgodah ter jih prosila za pomoč. Še isti dan sem dobila odgovor: prijazno opravičilo z zaključkom, da mi bodo poškodbo reklamirali. Brez izgovorov na pralni stroj, brez spraševanja, kako sem prala … Našli so moj naslov in mi po pošti poslali dve novi prevleki!

Ne pišem zato, da bi poveličevala slovensko in zagovarjala  protekcionizem. Živim v času, ko pol preveč ljudi išče povsod samo napake, pol si jih vzame celo čas, da svoje pljuvanje zapišejo, in ker sem smrdljiva drhal, ki je ostala (prosto  po Cankarju …), želim zapisati svojo vero, da vsi ljudje niso pokvarjeni, da pošteni odnosi obstajajo, dobra dela živijo med nami. Zato bom  vedno kupovala izdelke MEBLO!

Hvala, Meblo.


Karitas Samarijan 17.06.2019

Donacija Materinskemu domu Solkan in Šempeter

Prejeli smo zahvalo za donacijo mebloJOGI nadvložkov JBL PROTECTOR in PREOBLEK za jogije, ki smo jih podarili ustanovama v Solkanu in Šempetru.

Lepo je pomagati, kar popolnoma povzame sledeča misel :

” Dobrota je naš notranji glasnik in svetovalec. Kolikor poslušamo njen nasvet, toliko imamo notranjega miru in sreče.”

– Anton Trstenjak


Zlatko M. Kranj 07.05.2019

Med spanjem mi je velikokrat vroče, zato me je vzmetnica mebloJOGI® PLATINUM takoj prepričala

Z ženo sva se odpravila po nakupih za novo ležišče, saj je bilo prejšnje že precej obrabljeno. Ona se sicer v tovrstne izdelke bolj poglablja kot jaz, sem jo pa seveda spremljal. Ko sva se po poti pogovarjala sem dejal, da mi je precej vseeno kakšno vzmetnico vzameva, češ da so vse približno enake. Vstopila sva v salon mebloJOGI v BTC-ju in seveda je bilo izbire precej. Prijazna gospodična nam je vse modele natančno opisala in predstavila, tudi preizkusila sva jih. Ko sva prešla na modele z lateksom mi je takoj vzbudilo zanimanje dejstvo, da je material preprečuje pregrevanje telesa. Ko sem namignil, da bo to pravi izdelek zame pa me je takoj povabila naj preizkusim model PLATINUM. Svetovala mi je naj se uležem nanj in medtem ko je predstavljala posebnosti te vzmetnice, sem bil že prepričan o moji izbiri. Še bolj kot tehnične podrobnosti pa me je prepričal občutek med ležanjem – prijetno sveže, podpora in udobje ob enem. Vsekakor je bila izbira prava in prav nič me ne skrbijo vroče poletne noči.


Maja B. Ljubljana 04.03.2019

Res vrhunska vzmetnica mebloJOGI Woody!

Lani sva z možem kupovala novo vzmetnico, ker imava oba težave z bolečinami v hrbtenici, možu pa je ponoči zelo toplo, sva si želelna vzmetnico, ki je nekoliko trša, zračna in nadstandardne višine. Odločila sva se za vzmetnico Woody in na njej spiva odlično!


Vlasta K. Bovec 09.03.2018

Želela sem si posteljo, ki bo nekaj posebnega.

Ko smo se selili v novo hišo, sem si želela posteljo, ki bo kvalitetno narejena in nekaj posebnega. V mebloJOGI sem našla posteljo Merlin, ki so jo izdelali skoraj čisto po mojih željah. Želela sem posteljo, ki naredi vtis ko stopiš v spalnico in točno takšno so mi v mebloJOGI izdelali. Poleg tega po več letni uporabi, postelja nič ne škripa, spi se skratka enkratno in mislim, da se tudi zgleda ne bom kar tako naveličala.


Cvetka M. Celje 07.03.2018

Vzglavnik mebloJOGI® Tenues

Po skoraj enem mesecu uporabe vzglavnika mebloJOGI Tenues lahko zatrdim, da je odličen za spanje. Ima namreč ravno pravšnjo višino za spanje na hrbtu, poleg tega pa ne povzroča vročega občutka na glavi kakor je to občutiti pri drugih vzglavnikih na primer iz pene. Vzglavnik ima v jedru luknjice, zaradi katerih zrak lažje kroži in preprečujejo pregrevanje.


Aleš H. Ljubljana 15.04.2017

Vzmetnica Flower naju je prepričala z dvostransko uporabo. Z izbiro sva zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

Pri nakupih se običajno odločam precej racionalno. Zato stvari kupujem pri specialistih, ki se spoznajo na svojo dejavnost. Meblojogi to definitivno je, saj so izkušeni proizvajalci ležišč. Pregledal sem njihovo bogato ponudbo na internetu, potem pa sva z ženo osebno obiskala njihovo trgovino v BTC-ju in tam preizkusila nekaj modelov. Izbrala sva novo vzmetnico Flower. Prepričala naju je dvostranska uporaba – na eni strani ima čvrstejši lateks z gelom, če jo obrneš pa ima spominsko peno. Dejansko je to letna in zimska vzmetnica, ki jo poljubno obračaš. Midva sva z izbiro zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

 


Hotel Vander Urbani Resort, Ljubljana Amanda Vujadinović, direktorica in lastnica 13.03.2017

Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje

Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje. Zato jim želimo ponuditi le najboljše. Med drugim tudi posteljo, ki jih bo udobno zazibala v miren spanec. Prav zato smo za naš unikaten bivalni ambient skrbno izbrali postelje in vzmetnice meblojogi®. Veseli nas, da so naši gostje navdušeni nad udobnim počitkom v intimi naših sob. Podjetje Meblo INT d.o.o. je za nas poleg postelj in vzmetnic z mojstrsko natančnostjo izdelalo tudi tapecirane stene, ki so našim sobam še dodale pridih topline. Lahko rečem, da so profesionalci, ki se na svoj posel odlično spoznajo. Zato smo se tudi ob širitvi hotela z veseljem odločili za ponovno sodelovanje z njimi.

 


Hotel CUBO, Ljubljana Sandi Kovačević, direktor 23.02.2016

Nemalokrat se zgodi, da gostje pohvalijo izbiro naših ležišč, obenem pa želijo kontakt, da si lahko udoben spanec zagotovijo tudi v svojem domu.

Že od samega odprtja hotela CUBO veliko pozornosti posvečamo kakovosti storitev ter skrbi za zadovoljstvo ter udobje gostov. Od edinstvenega dizajna samega hotela, do kakovosti in izbire hrane pri zajtrku ter v sami restavraciji, izbire prvovrstne posteljnine in kozmetike.

Ključni element pa je brez dvoma tudi udobna postelja. Veseli nas, da smo v podjetju Medbo jogi našli domačega, slovenskega partnerja, ki nam je zagotovil udobna ležišča in nam pred odprtjem hotela svetoval pri pravilni izbiri. Obenem pa nam pomaga vzdrževati kakovost ležišč. Vedno z veseljem podjetje priporočimo tudi našim gostom. Nemalokrat se namreč zgodi, da gostje pohvalijo izbiro naših ležišč, obenem pa želijo kontakt, da si lahko udoben spanec zagotovijo tudi v svojem domu. Zagotovo lahko rečemo, da je Hotel CUBO zadovoljen partner, naši gostje pa so izjemno zadovoljni uporabniki. Z Meblo jogi bomo vsekakor sodelovali tudi pri opremi sob naših prihodnjih projektov Cubo skupine.


Majda in Boris B. Celje 10.02.2017

Izbrala sva vzmetnico Oaza, ker je narejena iz naravnih materialov. Sedaj se ponoči ne potiva več in super spiva.

Pred slabim letom sva z možem kupila ležišče, ki so ga na veliko oglaševali na televiziji. Cena je bila ugodna, zato sva se zanj odločila. Kako sva zgrešila. Na penastem ležišču enostavno nisva mogla spati, saj nama je bilo neudobno, stalno vroče in sva se potila. Ko nama je bilo vsega dovolj, sva se odločila, da kupiva novo ležišče z vzmetmi, da bo bolj zračno. Tako sva se odpeljala v meblojogi salon in preizkusila, kaj nama najbolj ustreza. Izbrala sva vzmetnico Oaza hard, ki je narejena iz naravnih materialov – lateksa in bombaža, da se ne bi več potila. Vzmetnica je bila sicer dražja od tiste prvotne iz oglasa, vendar sedaj razumeva, da so kakovostni naravni materiali pač dražji. Ta šola nas je drago stala, sva pa sedaj resnično zadovoljna z vzmetnico.

 


Zdravilišče Laško - Hotel Thermana d.d., Laško Katica Škrinjar, trženje in prodaja 22.05.2017

Ob prenovi hotelskih sob smo se odločili za visokokakovostno ponudbo mebloJOGI

V družbi Thermana d.d. že nekaj časa zaupamo podjetju Meblo INT d.o.o. Dokaz za to so jogiji in ostali njihovi izdelki meblojogi, ki so v družbi Thermana d.d. povečini prisotni. Tudi ob prenovi hotelskih sob smo se odločili za njihovo visokokakovostno ponudbo. Povedati je potrebno še to, da smo bili deležni kar nekaj vprašanj gostov o tem, kakšna ležišča uporabljamo, saj so tako udobna. Z veseljem smo jim predali kontakt družbe Meblo INT d.o.o. Udobje gosta in njihovo dobro počutje je naša največja skrb. Cenimo partnerja, kakršen je družba Meblo INT d.o.o., ki je zanesliv in zaupanja vreden poslovni partner.


Meta N., Kranj 13.06.2016

Ta vzmetnica je najbolj ustrezala vsem našim željam

Za vzmetnico Oaza sva se z možem odločila po temeljitem pregledu vseh vzmetnic meblojogi. Ta vzmetnica je najbolj ustrezala vsem našim željam – odlični kakovosti, primerni trdoti in možnosti pranja prevleke ter razmerju cena/kakovost. Sedaj jo uporabljava že 2 leti in sva zelo zadovoljna. Če bi se še enkrat odločala, bi bila izbira enaka. Tudi otrokom bova kupila enako vzmetnico.

 


Janez R. Ig 28.03.2017

Enostavno odlično spim

Kaj naj rečem – enostavno odlično spim. Zakaj bi menjal nekaj, s čimer sem od vedno zadovoljen. Zaupam v blagovno znamko meblojogi in to je že moj drugi jogi, ki sem ga sam kupil. Nisem veliko razmišljal. V trgovini sem se ulegel na par ležišč in izbral model Psammos, ker mi je najbolj ustrezal. In kot sem rekel, odlično spim.

 


Kristina M. Kidričevo 05.12.2016

Tudi prijateljici sem priporočala meblojogi

Že vrsto let imam težave z bolečinami v križu, veliko noči sem zaradi tega prebedela. Z leti opažam, da moje telo potrebuje več mehkobe, saj mi pretrda površina ne ustreza več. Zato sem se pri izbiri novega jogija obrnila na preizkušeno blagovno znamko meblojogi, ki ji zaupam. Prijazen prodajalec mi je znal svetovati in tako sem izbrala vzmetnico Perla. Ko se zvečer uležem v posteljo, zares čutim, kako se moje mišice razbremenijo na spominski peni, hrbtenica pa je še vedno dobro podprta. Sedaj so moje težave bistveno manjše, zvečer pa komaj čakam, da si moj križ odpočije na udobni postelji. Tudi prijateljici sem priporočala meblojogi.

 


PachaMama Pleasant Stay, Piran, Ljubljana in Ptuj Mitja Rozman, direktor 22.03.2017

Produkt Meblojogi dobiva na vseh lokacijah pohvale s strani gostov

Ukvarjamo se z oddajo udobnih turističnih kapacitet pod znamko PachaMama Pleasant Stay v Piranu, Ljubljani in na Ptuju. Konkretno je naša uporabniška izkušnja bila vedno dobra s podjetjem Meblo INT d.o.o. in njihovimi izdelki. Produkt Meblojogi® dobiva na vseh lokacijah pohvale s strani gostov, ki se na vprašanje »Če so se v redu naspali«, vedno odzovejo pozitivno, kar je v naši stroki poslovanja najbolj pomembna uporabniška izkušnja in predstavlja osnovno storitev, ki mora biti na najvišjem nivoju.


Jan L. Nova Gorica 18.05.2017

Ni mi več toplo v glavo

Imam 5 let. Ko sem spal, sem star vzglavnik stalno obračal, ker mi je bilo toplo v glavo. Zato sem najraje spal na maminem. Potem pa mi je mami kupila nov vzglavnik in zdaj mi je lepo. Ni mi več toplo v glavo. (Opomba: Mamica je sinu kupila vzglavnik mebloJOGI® MONTIS LATEX.)


Karin B. Nova Gorica 07.04.2017

Za otroka sem želela kakovostno vzmetnico, ki ne bo predraga

Za svojega otroka sem želela čim boljšo, kakovostno vzmetnico, ki ne bo predraga. Odločila sem se za vzmetnico Meblo jogi Dinamic. Prej se je hčerka veliko zbujala in obračala, ampak nisem nikoli pomislila, da bi mogoče bila kriva vzmetnica. Sedaj pa lahko rečem, da smo vsi bolj naspani. 🙂 V salonu so mi svetovali tudi nadvložek Protector za zaščito ležišča pred tekočinami in nad njim sem prav tako navdušena. Ne samo, da ne prepušča tekočine, ampak jo vpije in površina ostane suha. V Meblo jogi zaupamo že vrsto let, saj nas do sedaj ni še nikoli razočaral.


--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu