Hotelski program

Delujemo z zavedanjem, da kakovosten počitek izboljšuje zadovoljstvo vaših gostov

Nudimo vam veliko izbiro ležišč prilagojeno vašim željam in potrebam gostov

Trudimo se zadovoljiti vse želje in potrebe kupcev, zato nudimo širok program izdelkov za spanje. Izbirate lahko med vzmetnicami s klasičnim vzmetenjem, vzmetnicami z žepkastim vzmetenjem, ležišči iz različnih vrst pene in lateks ležišči.

Ponujamo tudi dodatke za spanje – vzglavnike, nadvložke in letvaste podlage. Naša posebnost so tudi edinstvene vzmetene postelje, ki omogočajo maksimalno prilagajanje ležišča.

Hotelski program mebloJOGI®

Naš hotelski program mebloJOGI® ponuja rešitve za najrazličnejše potrebe in želje namestitvenih kapacitet. Izdelujemo od luksuznih vzmetnic za suite in maksimalno razvajanje gostov, pa do vzmetnic primernih za alergike. Izbira je velika in vedno prilagojena vašim željam in potrebam gostov.

Robustnost in trpežnost sta lastnosti, ki ustrezajo vsem modelom ležišč, kot tudi udobje in visoka tehnološka vrednost, ki skupaj zagotavljajo maksimalno udoben počitek. Uporaba le hipoalergenih materialov v nekaterih ležiščih preprečuje razvoj pršic, kar je še posebej pomembno za goste z alergijskimi težavami.

Komu je hotelski program namenjen?

Program ponuja širok izbor najrazličnejših ležišč, da lahko zadovoljimo vse želje in potrebe naših kupcev. Z vsakim kupcem se najprej pogovorimo, da ugotovimo, kakšne so potrebe in nato svetujemo, kakšna ležišča bi bila primerna. Za vsakega kupca izdelamo prilagojeno ponudbo po predhodnem svetovanju.

Hotelski program je tako namenjen hotelom in hotelskim verigam, manjšim butičnim hotelom in vilam, gradovom, apartmajem, penzionom, turističnim kmetijam, hostlom, sobam, glamping namestitvam, gostiščem, planinskim domovom in kočam, tematskim nastanitvam, kolesarskim nastanitvam ipd.

Izkušnje naših kupcev – hotelov in ostalih namestitvenih objektov so še posebej zgovorne, saj njihovi gostje iz dneva v dan potrjujejo, da je kakovosten in sproščujoč spanec še kako pomemben za prijetno bivanje na dopustu.

Preverite našo ponudbo izdelkov hotelskega programa mebloJOGI® ter vašim gostom zagotovite prijetno bivanje ter vrhunski počitek.

Kontaktna oseba za opremo objektov:

g. Rok Lozej

T +386 (0)5 33 02 221
M +386 (0)31 632 234
E rok.lozej@meblojogi.si

˅ PREBERI VEČ

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
Logo Header Menu