Z nakupom mebloJOGI® izdelkov podprite mlade talentirane kolesarje

10.06.2021

Naredite nekaj dobrega zase in hkrati prispevajte k razvoju mladih športnikov

O učinkovitem in uspešnem poslovanju podjetja v sodobnem času ne moremo govoriti, ne da bi pri tem vpletli ustrezno mero družbene odgovornosti. Zavedamo se, da smo del širšega naravnega in družbenega okolja, ki nas spremlja na vsakem koraku uspešne poslovne poti. Zato s skrbno načrtovanimi aktivnostmi poskrbimo, da okolju in skupnosti redno vračamo za vso izkazano podporo. 

Sponzorsko podpiramo delovanje kolesarskega kluba mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team, ki je usmerjen v razvoj mladih tekmovalcev kolesarjev ter profesionalnih kolesarjev in tako nadaljujemo dolgoletno tradicijo podpore različnim športnim panogam v širšem lokalnem okolju. 

V podjetju, kot tudi v kolesarskem klubu delimo enake vrednote – podpiramo zdrav način življenja in kakovostnega preživljanja prostega časa, ki je za mlade še kako pomemben. 

Poleg kolesarskega kluba smo v letu 2020 vzpostavili tudi sponzorsko partnerstvo z alpsko smučarko in članico slovenske reprezentance Ano Bucik. Ana je postala del »športne družine« mebloJOGI® in ambasadorka vzmetnice mebloJOGI® Perla+. S tem se pridružuje zasedbi ambasadorjev kvalitetnega spanja, kot sta to tudi vrhunska kolesarja Tadej Pogačar za vzmetnico mebloJOGI® Platinum in Jan Polanc za vzmetnico mebloJOGI® Woody. 

V letu 2021 je Slovenijo, še posebej pa Goriško, zajela kolesarska evforija. Izjemen dogodek je predstavljala trasa Gira d’Italia, ki je potekala skozi Goriška brda in Novo Gorico, takoj za tem pa še kraljevska etapa dirke Po Sloveniji, ki je zajela širšo Goriško z vrhuncem z vzponom na Sveto Goro. Ponosni smo, da je naše podjetje sponzor prav te najtežje etape, na kateri se bo predstavil tudi član našega kolesarskega kluba Marko Pavlič, ki na dirki Po Sloveniji tekmuje v ekipi slovenske reprezentance.  

Ob tej priložnosti smo sklenili, da delež od prodaje vzmetnic ambasadorjev dobrega spanja namenimo izključno za nakup cestnih koles mladinske sekcije kolesarskega kluba mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team, s čimer želimo kolesarstvo približati še večjemu številu mladostnikom. 

Prav tako smo z letošnjim tekmovalnim dresom simbolično povezali obe dirki. Naši tekmovalci v ta namen na desnem rokavu nosijo rožnato barvo, ki predstavlja Giro d’Italia, na levi pa zeleno, ki simbolizira dirko Po Sloveniji. 

Ob tej priložnosti smo posneli tudi video: 

 

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu