Potrebujete nasvet? Pokličite, tu smo za vas!

13.11.2020

Po sklepu Vlade RS in navodilih NIJZ sta naša prodajna salona mebloJOGI® od ponedeljka, 16.11.2020 do nadaljnjega zaprta za stranke. Naš svetovalni center mebloJOGI® še vedno deluje, zato vas vabimo, da nakup opravite po telefonu. Naši izkušeni prodajni svetovalci vas vodijo skozi ključna vprašanja pri izbiri ležišča kar iz domačega naslonjača.

Potrebujete nasvet? Pokličite, tu smo za vas!

080 14 15 brezplačna telefonska številka

Svetovalni center mebloJOGI® PON – PET od 8h do 19h, SOB od 9h do 13h

Ne veste, kateri jogi je primeren za vas in potrebujete nasvet?

Bi nakup opravili po telefonu?

Naše izkušene svetovalke Ana, Karin in Kristina s sodelavci se veselijo vašega klica!


Kako deluje naše telefonsko svetovanje?

1. 080 14 15 Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko.

2. Posvetujte se z našimi izkušenimi svetovalci, pomagamo vam izbrati pravi jogi za vas.

3. Predračun vam pošljemo po e-pošti, vi uredite plačilo.

4. Brezplačno vam dostavimo jogi na vaš naslov.


Spoznajte našo ekipo prodajnih svetovalcev

Karin

Pozdravljeni, sem mamica dvema živahnima sončkoma, tako da dobro vem, kako pomemben je kakovosten spanec. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju svetovanja o spanju, vam bom z veseljem pomagala izbrati za vas najboljše ležišče oz. izdelek mebloJOGI. Se že veselim vašega klica.

Kristina

Pozdravljeni, veliko prostega časa posvečam zdravemu načinu življenja. Ker je spanje vsekakor eden od stebrov zdravja, vam bom z veseljem pomagala pri izbiri ustrezne vzmetnice. Pokličite nas ali nam pišite za posvet!

Ana

Pozdravljeni! Sem koordinatorka maloprodaje mebloJOGI. Po večletnih izkušnjah z delom v prodaji me še vedno najbolj razveseli stranka, ki je zadovoljna z našim svetovanjem. Imate vprašanja? Pokličite me! Z veseljem vam bom svetovala in skupaj z vami izbrala najboljše za vas in vaše najdražje. Veselim se vašega klica.

Kako nas še lahko kontaktirate?

Pošljite nam e-sporočilo na info@meblojogi.si

Pošljite nam sporočilo preko Facebooka na mebloJOGI®

Veselimo se vašega klica ali sporočila!

 

Vaš mebloJOGI®

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

 • Nina B. Ljubljana 28.01.2020

  Idila v Gozni vasici Theodosius

  Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.

 • Manica H. Čemšenik 16.05.2019

  Zahvala MEBLU

  Lansko leto sem kupila štiri vzmetnice MEBLO.  Zaradi alergikov pri hiši sem pred uporabo vse nadvložke oprala. Pri pranju se je ena izmed prevlek strgala. »Se pač zgodi,« sem si rekla … Pri letošnjem spomladanskem čiščenju se je zgodba ponovila – spet se je ena  prevleka strgala. Tokrat sem preko spleta poiskala MEBLO in jim pisala o svojih nezgodah ter jih prosila za pomoč. Še isti dan sem dobila odgovor: prijazno opravičilo z zaključkom, da mi bodo poškodbo reklamirali. Brez izgovorov na pralni stroj, brez spraševanja, kako sem prala … Našli so moj naslov in mi po pošti poslali dve novi prevleki!

  Ne pišem zato, da bi poveličevala slovensko in zagovarjala  protekcionizem. Živim v času, ko pol preveč ljudi išče povsod samo napake, pol si jih vzame celo čas, da svoje pljuvanje zapišejo, in ker sem smrdljiva drhal, ki je ostala (prosto  po Cankarju …), želim zapisati svojo vero, da vsi ljudje niso pokvarjeni, da pošteni odnosi obstajajo, dobra dela živijo med nami. Zato bom  vedno kupovala izdelke MEBLO!

  Hvala, Meblo.

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu