Potrebujete nasvet? Pokličite, tu smo za vas!

13.11.2020

Po sklepu Vlade RS in navodilih NIJZ sta naša prodajna salona mebloJOGI® od ponedeljka, 16.11.2020 do nadaljnjega zaprta za stranke. Naš svetovalni center mebloJOGI® še vedno deluje, zato vas vabimo, da nakup opravite po telefonu. Naši izkušeni prodajni svetovalci vas vodijo skozi ključna vprašanja pri izbiri ležišča kar iz domačega naslonjača.

Potrebujete nasvet? Pokličite, tu smo za vas!

080 14 15 brezplačna telefonska številka

Svetovalni center mebloJOGI® PON – PET od 8h do 19h, SOB od 9h do 13h

Ne veste, kateri jogi je primeren za vas in potrebujete nasvet?

Bi nakup opravili po telefonu?

Naši izkušeni svetovalci Ana, Karin, Kristina, Lidija in Borut se veselijo vašega klica!


Kako deluje naše telefonsko svetovanje?

1. 080 14 15 Pokličete nas na brezplačno telefonsko številko.

2. Posvetujete se z našimi izkušenimi svetovalci, pomagamo vam izbrati pravi jogi za vas.

3. Predračun vam pošljemo po e-pošti, vi uredite plačilo.

4. Brezplačno vam dostavimo jogi na vaš naslov.


Spoznajte našo ekipo prodajnih svetovalcev

Karin

Pozdravljeni, sem mamica dvema živahnima sončkoma, tako da dobro vem, kako pomemben je kakovosten spanec. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju svetovanja o spanju, vam bom z veseljem pomagala izbrati za vas najboljše ležišče oz. izdelek mebloJOGI. Se že veselim vašega klica.

Kristina

Pozdravljeni, veliko prostega časa posvečam zdravemu načinu življenja. Ker je spanje vsekakor eden od stebrov zdravja, vam bom z veseljem pomagala pri izbiri ustrezne vzmetnice. Pokličite nas ali nam pišite za posvet!

Ana

Pozdravljeni! Sem koordinatorka maloprodaje v mebloJOGI-ju. Po večletnih izkušnjah z delom v prodaji me še vedno najbolj razveseli stranka, ki je zadovoljna z našim svetovanjem. Imate vprašanja? Pokličite me! Z veseljem vam bom svetovala in skupaj z vami izbrala najboljše za vas in vaše najdražje. Veselim se vašega klica.

Kako nas še lahko kontaktirate?

Pošljite nam e-sporočilo na info@meblojogi.si

Pošljite nam sporočilo preko Facebooka na mebloJOGI®

Veselimo se vašega klica ali sporočila!

 

Vaš mebloJOGI®

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu