Obvestilo – prodajni saloni mebloJOGI so odprti za stranke

08.02.2021

Obveščamo vas, da so naši prodajni saloni mebloJOGI® odprti za vse stranke!

Vabimo vas, da nas obiščete v:

Prodajnem salonu mebloJOGI® Ljubljana: od ponedeljka do sobote 9h – 20h, T 080 14 15 (izbira 3)

Prodajnem salonu mebloJOGI® Nova Gorica: od ponedeljka do petka 9h – 19h, sobote 9h – 13h, T 080 14 15 (izbira 2)

Varnost in higiena sta ob obisku prodajnih salonov mebloJOGI® zagotovljena

Ob obisku naših prodajnih salonov želimo zagotoviti vašo varnost in varnost naših zaposlenih, zato vas prijazno prosimo, da sledite naslednjim varnostnim napotkom.

– Ob vstopu v trgovino si prosimo razkužite roke.
– Prosimo vas, da ves čas obiska prodajnega salona nosite zaščitno masko ter upoštevate higieno kašlja.
– Prosimo vas, da upoštevate razdaljo 1,5 metra do naših svetovalcev in ostalih kupcev v prodajnem salonu.
– Število kupcev, ki so lahko istočasno v prodajnem salonu, je odvisno od velikosti trgovine. Obvestilo o maksimalno dovoljenem številu je objavljeno na vratih posameznega prodajnega salona.
– Predstavitev izdelkov in njihovo preizkušanje poteka na varen način z upoštevanjem visokih higienskih standardov. Ležišča so večkrat dnevno razkužena z našim robotom z UV svetlobo, ki uniči kar 99,9% bakterij in virusov. Poleg tega se vsaki stranki pred testiranjem zaščiti vzglavnik in ležišče z medicinsko podlogo.

Naše svetovalke in čistilno osebje bodo poskrbeli, da bodo uporabljene površine, tudi področje prodajnega pulta in blagajne, ves čas temeljito razkužene.

Vse, ki nas ne morete obiskati v prodajnih salonih, pa si želite kupiti jogi, naši izkušeni prodajni svetovalci vodijo skozi ključna vprašanja pri izbiri ležišča kar iz domačega naslonjača. Na voljo smo vam na brezplačni telefonski številki 080 14 15 ter preko e-pošte na info@meblojogi.si

Lepo vabljeni, da nas obiščete, pokličete ali nam pišete. Z veseljem vas pričakujemo.

Vaš mebloJOGI®

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu