Obvestilo – prodajni saloni mebloJOGI so ponovno odprti za stranke od 9.2.2021

08.02.2021

Obveščamo vas, da so naši prodajni saloni mebloJOGI® ponovno odprti za vse stranke od 9.2.2021. Vabimo vas, da nas obiščete v:

Prodajnem salonu mebloJOGI® Ljubljana: od ponedeljka do sobote 9h – 20h, T 080 14 15 (izbira 3)

Prodajnem salonu mebloJOGI® Nova Gorica: od ponedeljka do petka 9h – 19h, sobote 9h – 13h, T 080 14 15 (izbira 2)

Varnost in higiena sta ob obisku prodajnih salonov mebloJOGI® zagotovljena

Ob obisku naših prodajnih salonov želimo zagotoviti vašo varnost in varnost naših zaposlenih, zato vas prijazno prosimo, da sledite naslednjim varnostnim napotkom.

– Ob vstopu v trgovino si prosimo razkužite roke.
– Prosimo vas, da ves čas obiska prodajnega salona nosite zaščitno masko ter upoštevate higieno kašlja.
– Prosimo vas, da upoštevate razdaljo 1,5 metra do naših svetovalcev in ostalih kupcev v prodajnem salonu.
– Število kupcev, ki so lahko istočasno v prodajnem salonu, je odvisno od velikosti trgovine. Obvestilo o maksimalno dovoljenem številu je objavljeno na vratih posameznega prodajnega salona.
– Predstavitev izdelkov in njihovo preizkušanje poteka na varen način z upoštevanjem visokih higienskih standardov. Ležišča so večkrat dnevno razkužena z našim robotom z UV svetlobo, ki uniči kar 99,9% bakterij in virusov. Poleg tega se vsaki stranki pred testiranjem zaščiti vzglavnik in ležišče z medicinsko podlogo.

Naše svetovalke in čistilno osebje bodo poskrbeli, da bodo uporabljene površine, tudi področje prodajnega pulta in blagajne, ves čas temeljito razkužene.

Vse, ki nas ne morete obiskati v prodajnih salonih, pa si želite kupiti jogi, naši izkušeni prodajni svetovalci vodijo skozi ključna vprašanja pri izbiri ležišča kar iz domačega naslonjača. Na voljo smo vam na brezplačni telefonski številki 080 14 15 ter preko e-pošte na info@meblojogi.si

Lepo vabljeni, da nas obiščete, pokličete ali nam pišete. Z veseljem vas pričakujemo.

Vaš mebloJOGI®

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

 • Nina B. Ljubljana 28.01.2020

  Idila v Gozni vasici Theodosius

  Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu