mebloJOGI® tudi na belih strminah

30.09.2020

Alpska smučarka Ana Bucik je postala nova ambasadorka vzmetnice mebloJOGI® Perla+

Ana je postala del »športne družine« mebloJOGI® in ambasadorka vzmetnice mebloJOGI® Perla+. Več o vzmetnici Perla+ preberite tukaj.

S tem se pridružuje zasedbi ambasadorjev kvalitetnega spanja, kot sta to tudi vrhunska kolesarja Tadej Pogačar za vzmetnico mebloJOGI® Platinum in Jan Polanc za vzmetnico mebloJOGI® Woody.

Kot strokovnjaki na področju spanja, se veliko ukvarjamo s kakovostjo spanja, kar je zlasti pomembno za vrhunske športnike, kot je Ana. V ta namen uporabljamo merilni senzor s katerim pridemo do podatkov, ki pripomorejo k oceni kakovosti spanja (razmerje med fazami spanja, nivo dihanja, srčni utrip,..). Slednje je predvsem pomembno pri planiranju trenažnih procesov ter vzdrževanju dragocenega razmerja med fazami regeneracije in obremenitve. Takšen način je bil v veliko pomoč pri trenažnih procesih kolesarjev ekipe mebloJOGI Pro-Concrete Cycling Team, ki je usmerjena v razvoj mladih tekmovalcev kolesarjev, kot tudi profesionalnih kolesarjev.

S tem nadaljujemo dolgoletno tradicijo podpore različnim športnim panogam v širšem lokalnem okolju.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • Nina B. Ljubljana 28.01.2020

  Idila v Gozni vasici Theodosius

  Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.

 • Manica H. Čemšenik 16.05.2019

  Zahvala MEBLU

  Lansko leto sem kupila štiri vzmetnice MEBLO.  Zaradi alergikov pri hiši sem pred uporabo vse nadvložke oprala. Pri pranju se je ena izmed prevlek strgala. »Se pač zgodi,« sem si rekla … Pri letošnjem spomladanskem čiščenju se je zgodba ponovila – spet se je ena  prevleka strgala. Tokrat sem preko spleta poiskala MEBLO in jim pisala o svojih nezgodah ter jih prosila za pomoč. Še isti dan sem dobila odgovor: prijazno opravičilo z zaključkom, da mi bodo poškodbo reklamirali. Brez izgovorov na pralni stroj, brez spraševanja, kako sem prala … Našli so moj naslov in mi po pošti poslali dve novi prevleki!

  Ne pišem zato, da bi poveličevala slovensko in zagovarjala  protekcionizem. Živim v času, ko pol preveč ljudi išče povsod samo napake, pol si jih vzame celo čas, da svoje pljuvanje zapišejo, in ker sem smrdljiva drhal, ki je ostala (prosto  po Cankarju …), želim zapisati svojo vero, da vsi ljudje niso pokvarjeni, da pošteni odnosi obstajajo, dobra dela živijo med nami. Zato bom  vedno kupovala izdelke MEBLO!

  Hvala, Meblo.

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu