mebloJOGI® tudi letos najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki ležišč 

27.08.2021

Potrošniki ste ponovno potrdili, da je mebloJOGI® tudi letos najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med ponudniki ležišč.

Priznanje Trusted Brand 2021 je že drugo zapored, ki smo ga prejeli kot  zmagovalci med ponudniki ležišč v Sloveniji. Včeraj, 26. avgusta 2021 sta na podelitvi na Gospodarski zbornici nagrado prevzela direktor Rok Lozej ter vodja marketinga Tea Bajramović.

Zaupanje kupcev je temelj, na katerem gradimo naša prizadevanja za razvoj najboljših izdelkov na področju spanja. Za slednje vlagamo tako v tehnologijo, izbor najkvalitetnejših certificiranih materialov kot v izobraževanje naših zaposlenih, ki vedo, da so naši kupci vedno na prvem mestu.

Ob ponovnem izboru Trusted Brand smo zato izjemno veseli, da je naš trud opazen, naši kupci pa se vračajo. Obljubljamo, da bomo tudi v prihodnje stremeli k odličnosti.

Podelitev prestižnega priznanja Trusted Brand 2021 za blagovno znamko mebloJOGI® (Foto: Mladinska knjiga)

Več o izboru Trusted Brand ter metodologiji raziskave

Raziskava o zaupanju v blagovne znamke je potekala na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji, s čimer so pri reviji Reader’s digest razširili dosedanji vzorec svojih bralcev. V razpisanih 32 kategorijah so respondenti na lestvici od 0 do 10 ocenjevali, koliko zaupajo blagovnim znamkam v Sloveniji. Imeli so tudi možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna. Slovenija je v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand vključena že 14 let.

Raziskava že tretje leto poteka v obliki računalniško podprtega spletnega anketiranja (CAWI), ki ga izvajajo v sodelovanju z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev, Mediana.

Trusted Brand 2021

 • Elektronski vprašalnik so izpolnili 1003 respondenti. Vzorec je reprezentativen za Slovenijo glede na starost, spol in regijo.
 • Podatki so bili zbrani aprila 2021.
 • Vprašanje odprtega tipa “Kateri znamki najbolj zaupate?” so zamenjali z vprašanjem: “Na lestvici od 0 do 10 ocenite, koliko zaupate spodaj navedenim znamkam.” Respondenti so imeli možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna.

Nabor znamk – Respondenti so ocenjevali stopnjo zaupanja do vseh znamk v posamezni kategoriji. Nabor znamk je nastal na podlagi podatkov, ki jih je Mediana pridobila v raziskavah Mediana TGI, Mediana IBO in drugih tržnih raziskavah.

Jamstvo objektivnosti in enakih možnosti – K večji objektivnosti je doprinesel reprezentativni vzorec polnoletnih prebivalcev in elektronski format ankete, ki je omogočil rotiranje kategorij in zaporedja znamk, kar je izenačilo izhodiščne možnosti vseh znamk.

Izračun – Matematični izračun ocen zaupanja temelji na podatkih enajststopenjske lestvice in je bil uporabljen poenoteno za vse kategorije in vse znamke. Mediana je svojo inovacijo poimenovala model zaupanja.

Največja potrditev, da že vrsto let zagotavljamo kakovosten spanec na naših vzmetnicah in ležiščih, je zaupanje in zvestoba, ki nam jo izkazujete vi, spoštovani uporabniki in kupci. Vsak zadovoljen in spočit obraz, ki se vedno znova vrača po naše izdelke, ko nastopi čas za menjavo, je nova potrditev, da delamo dobro in zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti.

Hvala vsem za izkazano zaupanje.

Ekipa mebloJOGI

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu