K rožnati evforiji Gira d’ Italia na Goriškem je svoj prispevek vložil tudi mebloJOGI®

25.05.2021

Kolesarska dirka Giro d’Italia je eden najprestižnejših športnih dogodkov v Italiji, ki ravno letos praznuje 90 let. Postavlja se ob bok najbolj pomembnim evropskim dirkam, kot so Tour de France in španska Vuelta. Posebnost letošnje edicije dirke za roza majico pa je bila trasa, ki je peljala tudi onkraj italijanske meje skozi Goriška Brda in Novo Gorico.

Fotogalerija prijavim.se : Giro-Brda-2021-0838.jpg

Foto: Rožnato in veselo vzdušje na slovenskem delu trase 15. etape Gira d’ Italia.

Direktor Rok Lozej je bil tehnični direktor slovenskega dela Gira d’Italia

mebloJOGI® nadaljuje dolgoletno tradicijo podpore različnim športnim panogam v širšem lokalnem okolju. K rožnati evforiji Gira d’ Italia na Goriškem, je svoj prispevek vložil tudi mebloJOGI® Naša ambasadorka dobrega spanja in vrhunska smučarka Ana Bucik je sodelovala v posebni mešani slovensko-italijanski ekipi etape Gira E skupaj z drugimi znanimi športnimi osebnostmi z obeh strani meje.  V organizacijsko ekipo slovenskega dela etape je aktivno bil vključen tudi direktor in bivši kolesar Rok Lozej v vlogi tehničnega direktorja slovenskega dela Gira d’Italia. Športno srce pa je pokazal tudi Robert Jenko, športni direktor in član kolesarskega kluba mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team, v vlogi tehnične podpore ekipi GoBorderless in strokovnega komentatorja na radiu Robin. Naši člani so z veseljem sodelovali pri tem velikem dogodku, ki pa ni le kolesarski dogodek, izkazalo se je, da je veliko več – povezal nas je čezmejno, povezal je celo Slovenijo in vsem nam pokazal, kako pomembno je druženje in podpiranje pravih vrednot.

V okviru Gira d’Italia je bila izvedena posebna etapa Gira E

Na etapi Gira E je sodelovala mešana slovensko-italijanska ekipa, sestavljena iz šestih članov. Slovenski del ekipe so sestavljali člani slovenske smučarske reprezentance Ana Bucik, nekdanji maneken, član para olimpijske reprezentance Slovenije Alen Kobilica in bivši slovenski nogometni reprezentant Matej Rožič Mavrič. Etapa se je začela v Ogleju in zaključila v italijanski Gorici, trasa pa je bila krajša, a enaka etapi Gira d’Italia.

Foto: Ana Bucik ob prevzemu E-kolesa skupaj z našim direktorjem Rokom Lozejem ter z ekipo GoBorderless.

Podpiramo delovanje kolesarskega kluba mebloJOGI® Pro-Concrete Cycling Team

Kolesarski klub je usmerjen v razvoj mladih tekmovalcev kolesarjev kot tudi profesionalnih kolesarjev. Tako v podjetju kot tudi v kolesarskem klubu delimo enake vrednote – podpiramo zdrav način življenja in kakovostnega preživljanja prostega časa, ki je za mlade še kako pomemben in na ta način, preko kolesarskega kluba, prispevamo k uspešnosti okolja v katerem živimo in ustvarjamo. V tem duhu je nastalo tudi sodelovanje z vrhunskim kolesarjem Tadejem Pogačarjem in njegovim klubskim kolegom Janom Polancem, ki skupaj z alpsko smučarko Ano Bucik predstavljajo ambasadorje dobrega spanja mebloJOGI®.

Ponosni smo na skupen prispevek k promociji športa, kolesarstva in zdravega načina življenja, katere kot podjetje zagovarjamo in živimo.

Naše misli pa so že usmerjene v zeleno, ko bo Nova Gorica na Sveti gori v soboto, 12. junija gostila cilj kraljevske etape Dirke po Sloveniji.

 

Foto: arhiv mebloJOGI® in Prijavim.se

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu