Do 200 eur PRIHRANKA na izbrane vzmetnice Flower, Woody, Platinum, Oaza in Perform med 5.7. in 24.7.2021

05.07.2021

Investicija v kvalitetno ležišče se vam vsekakor obrestuje, hrbtenica in telo vam bosta hvaležna.

Človek preživi približno tretjino svojega življenja v postelji, v vodoravni legi, in dve tretjini v pokončni drži. Med spanjem se telo sprosti, vendar mora biti podlaga oblikovana tako, da je pritisk na hrbtenico čim manjši. Ležišče, ki zagotavlja enakomerne pritiske na različne dele telesa nam omogoča mirnejši spanec, naš spanec je trdnejši in z manj motnjami.

Privoščite si sanjsko spalno doživetje na izdelkih mebloJOGI® in prihranite do 200 eur!

DO 200 eur PRIHRANKA NA VZMETNICE IN LEŽIŠČA mebloJOGI® 

Pomembno je, da izbiramo med ležišči v katere so vgrajeni le najboljši, certificirani materiali, ki so zdravju neškodljivi, saj si bomo le-tako lahko zagotovili zdrav spanec. Ne glede na to, ali si izberete ležišče s klasičnimi vzmetmi, žepkastimi vzmetmi, ležišče iz pene ali ležišče iz lateksa, naj vam nudi udobje in ustrezno podporo. Poleg tega je pomembno, da se pozanimate tudi o trajnosti in ustrezni velikosti ležišča, o proizvajalcu ter o ceni izdelka. Več o ponudbi vzmetnic in ležišč si lahko preberete tukaj.

Znižane so vzmetnice mebloJOGI® Flower, Platinum, Woody, Oaza in Perform. Izkoristite ugodno ponudbo in si privoščite zdrav in kvaliteten spanec!

Vzmetnica mebloJOGI® Flower Luksuzna dvostranska vzmetnica za poletne in zimske dni

Luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Flower je popolna izbira za vse, ki iščete udobje, prilagodljivo vašim trenutnim potrebam. Trša letna stran iz lateksa s hladilnimi gel zrnci poskrbi za občutek svežine in podporo, ko to potrebujete, malenkost mehkejša zimska stran iz izjemno prilagodljive spominske pene, pa ponuja sproščujočo mehkobo, ko si le-te zaželite. Ergonomsko 7-consko žepkasto vzmetenje nudi vašemu telesu izjemno podporo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Flower pa si lahko preberete tukaj.

Redna cena vzmetnice 90 x 200 cm: 861 €, akcijska cena 770 €.

Vzmetnica mebloJOGI® Platinum – Zmagovalna izbira Tadeja Pogačarja, zmagovalca Dirke po Franciji

Luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Platinum s perforiranim naravnim lateksom oplemenitenim z gel zrnci vam nudi sproščujočo svežino in udobje. Inovativna pletenina Platinum Care 3D, ki spodbuja regeneracijo celic, ohranja vašo kožo mehko in elastično ter jo ščiti pred izgubo vlage. Ergonomsko 7-consko žepkasto vzmetenje pa nudi vašemu telesu izjemno podporo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Platinum pa si lahko preberete tukaj.

Redna cena vzmetnice 90 x 200 cm: 688 €, akcijska cena 588 €.

Vzmetnica mebloJOGI® Woody Zmagovalna izbira vrhunskega kolesarja Jana Polanca

Luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Woody s perforiranim naravnim lateksom kateremu je dodan esencialni baker nudi izjemno udobje in optimalno prevajanje toplote. Inovativna 100% naravna protibakterijska zaščita pletenine Wood Work!® pa vam nudi zdravo spalno mikroklimo. Edinstvena vzmetnica s čudovito kombinacijo naravnih materialov in prilagodljivim 7-conskim žepkastim vzmetenjem. Več o vzmetnici mebloJOGI® Woody si lahko preberete tukaj.

Vzmetnica 90 x 200 cm: redna cena 688 €, akcijska cena 588 €

Vzmetnica mebloJOGI® Oaza – Prilagodljivo udobje, zračnost in svežina naravnega lateksa

Vrhunska vzmetnica mebloJOGI® Oaza z ergonomskimi žepkastimi vzmetmi za optimalno podporo in prilagajanje telesu ter perforiranim naravnim lateksom, ki omehča pritisk ležišča na telo in preprečuje pregrevanje telesa. Več o vzmetnici mebloJOGI® Oaza si lahko preberete tukaj.

Vzmetnica 90 x 200 cm: redna cena 547 €, akcijska cena 449 €.

Vzmetnica mebloJOGI® Perform – Zelo čvrsto a prilagodljivo udobje, primerno tudi za alergike

Kvalitetna vzmetnica mebloJOGI® Perform z ergonomskimi žepkastimi vzmetmi za optimalno podporo in prilagajanje telesu ter komfortno Puhin® peno, ki omehča pritisk ležišča na telo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Perform si lahko preberete tukaj.

Vzmetnica 90 x 200 cm: redna cena 412 €, akcijska cena 351 €


DO 50 % PRIHRANKA NA VZGLAVNIKE mebloJOGI® 

Izbira pravega vzglavnika je prav tako pomembna kot izbira pravega ležišča. Vzglavnik mora biti prilagodljiv v vseh ležalnih položajih ter pravilno podpirati glavo in vratno-ramenski del. Pri izbiri vzglavnika sta pomembni oblika le-tega (klasični ali anatomski vzglavnik) ter spalni položaj (položaj na hrbtu, na boku, na trebuhu ali v vseh pozicijah). Ponudbo vzglavnikov preverite tukaj.

Ne zamudite izjemne priložnosti! Ob nakupu dveh vzglavnikov, vam na drugega priznamo 50% popust. Ob nakupu enega vzglavnika, pa vam pripada 10% popust.

Za lažjo izbiro vzglavnika preberite tudi naš vodič Kako izbrati pravi vzglavnik?


LETVENA DNA mebloJOGI® SO ZNIŽANA 5%

Za končni učinek maksimalnega udobja in prilagodljivosti ležišča je zelo pomembna tudi izbira ustrezne posteljne podlage. Kakšna je primerna podlaga za ležišča in vzmetnice si lahko preberete tukaj. Vse mebloJOGI® posteljne podlage so sedaj znižane 5%! Privoščite si popolno kombinacijo novega ležišča in novega letvenega dna.


BREZPLAČNA DOSTAVA vzmetnic in ležišč za nakupe v času trajanja akcije.

* Velja za nakupe nad 500 €.

Ne veste, kateri jogi je primeren za vas in potrebujete nasvet?

Pokličite nas in naši izkušeni prodajni svetovalci – Karin, Kristina, Ana, Tajda, Lidija, Lana, Tilen in Jakob vam bodo z veseljem pomagali!

Ali nas obiščite v naših prodajnih salonih v Kromberku pri Novi Gorici ali v Ljubljani v BTC-ju (hala A, vhod A6).

Urnik prodajnih salonov :

 • Nova Gorica – od ponedeljka do petka med 09.00 in 19.00, sobote med 09.00 in 13.00
 • Ljubljana – od ponedeljka do sobote med 09.00 in 20.00

SVETOVALNI CENTER mebloJOGI®

Urnik: PON – PET  8h – 19h, SOB  9h – 20h

080 14 15

BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠTEVILKA

Lahko pa nam pošljete povpraševanje na e-naslov: info@meblojogi.si

Z veseljem pričakujemo vaš obisk, klic ali pošto.

Ekipa mebloJOGI®

 • Nataša Ljubljana 29.04.2021

  Pohvalila bi strokovno svetovanje prodajalke, zelo sem zadovoljna z izbiro in sedaj spim brez bolečin

  Dve leti sem preverjala ponudbo na tržišču, ki je precejšnja in vedno je nekaj manjkalo. Sem alergik in razni dodatki, ki jih dodajajo (aloja in podobno) zame ne pride v poštev, ravno tako ne ležišče iz lateksa. Običajno sem prejela informacijo, da je potrebno ležišče po 5 letih zamenjati. Mama ima že 10 let Meblov jogi s katerim je zadovoljna in je še vedno udobno. Zato sem se odločila in se oglasila v BTCju v vaši poslovalnici, kjer sem povedala svoje težave in želje. Gospa mi je strokovno predstavila ležišča ki so primerna zame. Odločila sem se za vzmetnico Perform, za katero me je prodajalka opozorila, da je trše ležišče. Vesela sem, da sem se odločila za to ležišče, saj po dolgih letih zopet lahko spim na trebuhu ali hrbtu in se zjutraj zbudim brez bolečin v križu in se ponoči ne zbujam zaradi pregrevanja. Hvala Meblu, ker skrbi za kvaliteto ležišč in posledično kvalitetno spanje. Želela bi pohvaliti gospo Lidijo, ki dela v vaši trgovini v Ljubljani Hala A BTC. Po njeni zaslugi, ker mi je prisluhnila, kaj potrebujem, ker res pozna vaša ležišča in mi je znala svetovati, po njenem nasvetu naj pridem preverit v vašo trgovino, kjer sem dobila še preostale potrebne informacije, sem se odločila za nakup. Ležišče sem že dobila in na njem tudi že spala. Zelo sem zadovoljna. Pohvalila bi tudi fanta, ki mi ga je pripeljal. Kapo dol vaši ekipi. Vam že delam reklamo…od ust do ust  je bila vedno najboljša.

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

--

let izkušenj v izdelavi vzmetnic

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu