AKCIJA na izbrane vzmetnice mebloJOGI® 22. – 6.3.2021

21.02.2021

AKCIJA na IZBRANE JOGI-je mebloJOGI® od 22. do 6.3.2021

Pomembno je, da izbiramo med ležišči v katera so vgrajeni le najboljši, certificirani materiali, ki so zdravju neškodljivi, saj si bomo le-tako lahko zagotovili zdrav spanec. Več o izbiri ležišča in na kaj moramo biti pozorni, si lahko preberete tukaj.

Znižane so vzmetnice mebloJOGI® Flower, Platinum, Perla+, Kozmik+. Izkoristite ugodno ponudbo in si privoščite zdrav in kvaliteten spanec!

Vzmetnica mebloJOGI® Flower

Vzmetnica mebloJOGI® Flower je popolna izbira za vse, ki iščete udobje, prilagodljivo vašim trenutnim potrebam. Trša letna stran iz lateksa s hladilnimi gel zrnci poskrbi za občutek svežine in podporo, ko to potrebujete, mehkejša zimska stran iz izjemno prilagodljive spominske pene, pa ponuja sproščujočo mehkobo, ko si le-te zaželite. Ergonomsko 7-consko žepkasto vzmetenje nudi vašemu telesu izjemno podporo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Flower pa si lahko preberete tukaj.

Redna cena vzmetnice 90 x 200 cm: 861 €, akcijska 714 € 

Vzmetnica mebloJOGI® Platinum – Zmagovalna izbira Tadeja Pogačarja, zmagovalca Dirke po Franciji

Luksuzna vzmetnica mebloJOGI® Platinum s perforiranim naravnim lateksom oplemenitenim z gel zrnci vam nudi sproščujočo svežino in udobje. Inovativna pletenina Platinum Care 3D, ki spodbuja regeneracijo celic, ohranja vašo kožo mehko in elastično ter jo ščiti pred izgubo vlage. Ergonomsko 7-consko žepkasto vzmetenje pa nudi vašemu telesu izjemno podporo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Platinum pa si lahko preberete tukaj.

Redna cena vzmetnice 90 x 200 cm: 688 €, akcijska 589 € 

Vzmetnica mebloJOGI® Perla+ – Zmagovalna izbira Ane Bucik, vrhunske smučarske reprezentantke

Ležišče mebloJOGI® Perla+ je nadgradnja dobro poznane vzmetnice PERLA. S 5-conskim ergonomskim jedrom nudi vso potrebno podporo hrbtenici, spominska pena zagotavlja udobje in popolno razbremenitev mišic, profilirana Puhin® pena pa omogoča kroženje zraka in preprečuje pregrevanje telesa. Več o vzmetnici mebloJOGI® Perla+ si lahko preberete tukaj.

Vzmetnica 90 x 200: redna cena 573 €, akcijska 489 €

Vzmetnica mebloJOGI® Kozmik+

Kakovostna vzmetnica mebloJOGI® Kozmik+ z ergonomskimi žepkastimi vzmetmi za optimalno podporo in prilagajanje telesu ter zračno HR-peno za čvrsto podporo. Več o vzmetnici mebloJOGI® Kozmik+ pa si lahko preberete tukaj.

Vzmetnica 90 x 200 cm: redna cena 417 €, akcijska 349 €


Si želite ustvariti popolno spalno okolje?

 VZGLAVNIKI mebloJOGI® SO ZNIŽANI 20 %

Izbira pravega vzglavnika je prav tako pomembna kot izbira pravega ležišča. Vzglavnik mora biti prilagodljiv v vseh ležalnih položajih ter pravilno podpirati glavo in vratno-ramenski del. Pri izbiri vzglavnika sta pomembni oblika le-tega (klasični ali anatomski vzglavnik) ter spalni položaj (položaj na hrbtu, na boku, na trebuhu ali v vseh pozicijah). Preverite tukaj, kakšen vzglavnik je primeren za vas.


BREZPLAČNA DOSTAVA vzmetnic in ležišč za nakupe v času trajanja akcije.

Velja za nakupe nad 300 €.


Ne veste, kateri jogi je primeren za vas in potrebujete nasvet?

Pokličite nas in naši izkušeni prodajni svetovalci – Karin, Kristina, Ana, Lidija in Borut vam bodo z veseljem pomagali!

Ali nas obiščite v naših prodajnih salonih v Kromberku pri Novi Gorici ali v Ljubljani v BTC-ju (hala A, vhod A6).

Urnik prodajnih salonov :

 • Nova Gorica – od ponedeljka do petka med 09.00 in 19.00, sobote med 09.00 in 13.00
 • Ljubljana – od ponedeljka do sobote med 09.00 in 20.00

SVETOVALNI CENTER mebloJOGI®

Urnik: PON – PET  8h – 20h

080 14 15

BREZPLAČNA TELEFONSKA ŠTEVILKA

Lahko pa nam pošljete povpraševanje na e-naslov: info@meblojogi.si

Z veseljem pričakujemo vaš obisk, klic ali pošto.

Ekipa mebloJOGI®

 • Mojca M. Ljubljana 28.01.2021

  Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati

  Z mojo vzmetnico mebloJOGI sem zelo zadovoljna. Dokončno sem se za to znamko odločila, ko sem ob bivanju v tujini spala na 10 let starem mebloJOGI-ju in se prenehala zbujati po 5-6 urah spanja, kljub utrujenosti. Vedno sem verjela, da mi ustreza trdo ležišče, čeprav so se mi v zadnjih letih stopnjevale bolečine neznanega izvora v hrbtu, kolku,… Sumila sem na ležišče, a bolj mehko ležišče mi nikoli ni dalo prave podpore. Zdaj vem, da za mojo (drobno) postavo trda vzmetnica sploh ni dobra izbira. Potrebujem pa res kakovostno in udobno ležišče, ki nudi ustrezno oporo. To sem našla v vzmetnici Perla+ Normal. Po dolgih letih spet spim 8+ ur brez bolečin – te so začele v celoti (celo tiste vztrajne, ne le jutranje) izginjati po 2 tednih spanja na Perli. Kar sem se naučila – pri menjavi vzmetnice, se ne sme odlašati. Predlagam kakovost,  četudi stane nekaj več.

 • Andrejka M. Š. Nova Gorica 01.10.2020

  Izbrala sva mebloJOGI® Woody in od takrat spiva trdno kot polh

  Spanje na novem jogiju je res odlično. Res sem rabila nekaj dni prilagajanja, a zdaj ga ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem se zbujala pri vsakem moževem obratu, zdaj pa sploh ne čutim, kdaj se obrne, vstane… Spim trdno kot polh 🙂 in se zbudim spočita.

 • ŠENT - slovensko združenje za duševno zdravje Ljubljana 12.10.2020

  ZAHVALA podjetju MEBLO INT d.o.o.

  Zahvala podjetju MEBLO INT d.o.o. za donacijo vzglavnikov za potrebe stanovanjskih skupin ŠENT.

  Hvala vam za solidarnost in pomoč.

  Predsednica prof.dr. Vesna Švab

  V Ljubljani, 08.oktober 2020

 • Nina B. Ljubljana 28.01.2020

  Idila v Gozni vasici Theodosius

  Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu