Kaj je pomembno pri nakupu otroške vzmetnice?

Že našim najmlajšim moramo starši zagotoviti miren in varen spanec za uspešno rast in razvoj otroka.

Posebno pozornost pri razvoju ležišč je potrebno nameniti izbiri najkvalitetnejših vgradnih materialov, še posebej tekstilu, ki prihaja v stik z nežno otroško kožo.

Pri izbiri otroških ležišč je pomembno, da so ležišča:
 • ZRAČNA – omogočajo kroženje zraka v in iz ležišča;
 • HIGIENSKA – snemljive in pralne preobleke;
 • HIPOALERGIJSKA – primerna za alergike;
 • IZ KVALITETNIH MATERIALOV – izdelano iz izbranih vrhunskih materialov znanega porekla;
 • TRADICIJA IN KVALITETA IZDELAVE – več kot 50-letna tradicija in vrhunska kvaliteta izdelave naših izurjenih mojstrov;
 • IZ CERTIFICIRANIH MATERIALOV –  tekstil, poliuretanske pene in lateks in imajo certifikate, ki zagotavljajo, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi in so zato varni za zdravje ljudi in okolje.
Pri izbiri otroškega ležišča je torej najbolj pomembno, da ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, da ima snemljivo in pralno preobleko, da je zračno in udobno ter da nudi pravilno podporo otroški hrbtenici.

Otroci, ki spijo na vzmetnicah in ležiščih, ki imajo zgoraj naštete lastnosti, imajo idealne pogoje za zdrav spanec in razvoj.

Preverite tukaj našo ponudbo otroških ležišč in vzmetnic.

Imate otroški koš ali zibko? Izdelujemo tudi otroška ležišča po vaših merah.

 • Vlasta K. Bovec 09.03.2018

  Želela sem si posteljo, ki bo nekaj posebnega.

  Ko smo se selili v novo hišo, sem si želela posteljo, ki bo kvalitetno narejena in nekaj posebnega. V mebloJOGI sem našla posteljo Merlin, ki so jo izdelali skoraj čisto po mojih željah. Želela sem posteljo, ki naredi vtis ko stopiš v spalnico in točno takšno so mi v mebloJOGI izdelali. Poleg tega po več letni uporabi, postelja nič ne škripa, spi se skratka enkratno in mislim, da se tudi zgleda ne bom kar tako naveličala.

 • Cvetka M. Celje 07.03.2018

  Vzglavnik mebloJOGI® Tenues

  Po skoraj enem mesecu uporabe vzglavnika mebloJOGI Tenues lahko zatrdim, da je odličen za spanje. Ima namreč ravno pravšnjo višino za spanje na hrbtu, poleg tega pa ne povzroča vročega občutka na glavi kakor je to občutiti pri drugih vzglavnikih na primer iz pene. Vzglavnik ima v jedru luknjice, zaradi katerih zrak lažje kroži in preprečujejo pregrevanje.

 • Aleš H. Ljubljana 15.04.2017

  Vzmetnica Flower naju je prepričala z dvostransko uporabo. Z izbiro sva zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

  Pri nakupih se običajno odločam precej racionalno. Zato stvari kupujem pri specialistih, ki se spoznajo na svojo dejavnost. Meblojogi to definitivno je, saj so izkušeni proizvajalci ležišč. Pregledal sem njihovo bogato ponudbo na internetu, potem pa sva z ženo osebno obiskala njihovo trgovino v BTC-ju in tam preizkusila nekaj modelov. Izbrala sva novo vzmetnico Flower. Prepričala naju je dvostranska uporaba – na eni strani ima čvrstejši lateks z gelom, če jo obrneš pa ima spominsko peno. Dejansko je to letna in zimska vzmetnica, ki jo poljubno obračaš. Midva sva z izbiro zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

   

 • Hotel Vander Urbani Resort, Ljubljana Amanda Vujadinović, direktorica in lastnica 13.03.2017

  Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje

  Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje. Zato jim želimo ponuditi le najboljše. Med drugim tudi posteljo, ki jih bo udobno zazibala v miren spanec. Prav zato smo za naš unikaten bivalni ambient skrbno izbrali postelje in vzmetnice meblojogi®. Veseli nas, da so naši gostje navdušeni nad udobnim počitkom v intimi naših sob. Podjetje Meblo INT d.o.o. je za nas poleg postelj in vzmetnic z mojstrsko natančnostjo izdelalo tudi tapecirane stene, ki so našim sobam še dodale pridih topline. Lahko rečem, da so profesionalci, ki se na svoj posel odlično spoznajo. Zato smo se tudi ob širitvi hotela z veseljem odločili za ponovno sodelovanje z njimi.

   

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu