Dva nivoja udobja v enem. Prijetna svežina ali topla mehkoba? Odločite se za oboje!

06.03.2017

Vzmetnica meblojogi® Flower je popolna izbira za vse, ki iščete udobje, prilagodljivo vašim trenutnim potrebam.

Trša letna stran iz lateksa s hladilnimi gel zrnci poskrbi za občutek svežine in podporo, ko to potrebujete, mehkejša zimska stran iz izjemno prilagodljive spominske pene, pa ponuja sproščujočo mehkobo, ko si le-te zaželite. Tako je vaše udobje vedno pri roki – vzmetnico mebloJOGI® Flower le obrnete na želeno stran udobja.

Prednosti vzmetnice Flower

mebloJOGI® Flower je vrhunska vzmetnica najvišje kakovosti, izdelave in oblikovanja, pri kateri se vam ni treba odločati med mehkejšim ali tršim ležiščem – oboje vas pričaka v isti vzmetnici.

Zakaj je vzmetnica Flower prava za vas?
 • edinstvena kombinacija materialov v več slojih občutno zmanjša pritisk ležišča na telo,
 • napredno jedro iz kar 364 žepkastih vzmeti na m2, kar omogoča popolno prilagajanje obliki telesa.
 • z višino 30 cm vam ponuja popolno udobje visokega ležišča,
 • na letni strani vam udobje nudi zračen lateks s hladilnimi gel zrnci, ki preprečujejo pregrevanje telesa,
 • na zimski strani vzmetnice vas spominska pena nežno objame, se popolnoma prilagodi vašemu telesu ter učinkovito razbremeni mišice in sklepe,
 • vzmetnica zagotavlja optimalno kroženje zraka in s tem nenehno suho, svežo spalno površino.
 • prestižno preobleko odlikuje luksuzen jacquard iz kakovostne italijanske viskoze, ki s svojim leskom in čudovitim cvetličnim vzorcem ustvarja eleganten videz.

Več o vzmetnici mebloJOGI® Flower pa si lahko preberete tukaj.

 

 • Vlasta K. Bovec 09.03.2018

  Želela sem si posteljo, ki bo nekaj posebnega.

  Ko smo se selili v novo hišo, sem si želela posteljo, ki bo kvalitetno narejena in nekaj posebnega. V mebloJOGI sem našla posteljo Merlin, ki so jo izdelali skoraj čisto po mojih željah. Želela sem posteljo, ki naredi vtis ko stopiš v spalnico in točno takšno so mi v mebloJOGI izdelali. Poleg tega po več letni uporabi, postelja nič ne škripa, spi se skratka enkratno in mislim, da se tudi zgleda ne bom kar tako naveličala.

 • Cvetka M. Celje 07.03.2018

  Vzglavnik mebloJOGI® Tenues

  Po skoraj enem mesecu uporabe vzglavnika mebloJOGI Tenues lahko zatrdim, da je odličen za spanje. Ima namreč ravno pravšnjo višino za spanje na hrbtu, poleg tega pa ne povzroča vročega občutka na glavi kakor je to občutiti pri drugih vzglavnikih na primer iz pene. Vzglavnik ima v jedru luknjice, zaradi katerih zrak lažje kroži in preprečujejo pregrevanje.

 • Aleš H. Ljubljana 15.04.2017

  Vzmetnica Flower naju je prepričala z dvostransko uporabo. Z izbiro sva zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

  Pri nakupih se običajno odločam precej racionalno. Zato stvari kupujem pri specialistih, ki se spoznajo na svojo dejavnost. Meblojogi to definitivno je, saj so izkušeni proizvajalci ležišč. Pregledal sem njihovo bogato ponudbo na internetu, potem pa sva z ženo osebno obiskala njihovo trgovino v BTC-ju in tam preizkusila nekaj modelov. Izbrala sva novo vzmetnico Flower. Prepričala naju je dvostranska uporaba – na eni strani ima čvrstejši lateks z gelom, če jo obrneš pa ima spominsko peno. Dejansko je to letna in zimska vzmetnica, ki jo poljubno obračaš. Midva sva z izbiro zelo zadovoljna, saj si vrhunsko spočijeva.

   

 • Hotel Vander Urbani Resort, Ljubljana Amanda Vujadinović, direktorica in lastnica 13.03.2017

  Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje

  Vemo, kaj gostje potrebujejo, ko sezujejo popotne čevlje. Zato jim želimo ponuditi le najboljše. Med drugim tudi posteljo, ki jih bo udobno zazibala v miren spanec. Prav zato smo za naš unikaten bivalni ambient skrbno izbrali postelje in vzmetnice meblojogi®. Veseli nas, da so naši gostje navdušeni nad udobnim počitkom v intimi naših sob. Podjetje Meblo INT d.o.o. je za nas poleg postelj in vzmetnic z mojstrsko natančnostjo izdelalo tudi tapecirane stene, ki so našim sobam še dodale pridih topline. Lahko rečem, da so profesionalci, ki se na svoj posel odlično spoznajo. Zato smo se tudi ob širitvi hotela z veseljem odločili za ponovno sodelovanje z njimi.

   

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu