Darilni boni mebloJOGI®

08.12.2018

December je čas obdarovanje, podarite svojim najdražjim dober spanec.

Informacije in pravilnik o unovčenju darilnih bonov mebloJOGI®:

 • Darilne bone mebloJOGI® lahko kupiti in unovčiti v prodajnem salonu mebloJOGI® Nova Gorica in Ljubljana.

Prodajni salon mebloJOGI® Nova Gorica

Industrijska cesta 5, Kromberk
SI-5000 Nova Gorica
Slovenija

ODPRTO:
ponedeljek – petek: od 9.00 do 19.00
sobota od 9.00 do 12.00, od 13.00 do 17.00

Nedelja in prazniki – zaprto.

Ponedeljke 24.12.2018 in 31.12.2018: od 9.00 do 17.00

 

T: 05 330 22 20
M: 031 765 310
E: salon.go@meblojogi.si

Prodajni salon mebloJOGI® Ljubljana

BTC, Šmartinska 152, hala A, vhod A6
SI-1000 Ljubljana
Slovenija

PRAZNIČNI URNIK:

ponedeljek – sobota: od 9.00 do 20.00
(24.12. in 31.12. od 9.00 do 17.00)

nedelja: od 9.00 do 15.00

Prodajni salon bo zaprto za državne praznike 25.12. in 26.12. ter 01.01. in 02.01.

T: 01 810 90 76
M: 031 766 186
E: salon.lj@meblojogi.si

 • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino. V primeru, ko nakup presega vrednost darilnega bona, kupec preostanek vrednosti poravna sam.
 • Veljavnost darilnih bonov je 1 leto.
 • Darilni bon mebloJOGI® je potrebno izkoristiti v celoti. Prodajalec ostanka ne vrača.
 • Izdajatelj darilnih bonov mebloJOGI® imetniku bonov ne krije nobene škode, nastale zaradi njihove izgube, odtujitve, uničenja ali zaradi poteka njihove veljavnosti.
 • Poškodovanega ali kako drugače neveljavnega darilnega bona mebloJOGI® prodajalec ni dolžan sprejeti. V primeru suma o ponarejenosti bona, kraji ipd. se ta zadrži in o tem se obvestijo uradne osebe.
 • Darilni boni so na voljo v vrednosti 50, 100 in 200 evrov.

 

Več informacij na 080 14 15

 

 

 • Nina B. Ljubljana 28.01.2020

  Idila v Gozni vasici Theodosius

  Se enkrat se vama z možem iskreno zahvaljujeva za prečudovito izkušnjo bivanja v pravljičnem resortu Theodosius Village v Vipavi. Meblo jogiji in postelje, ki so v luksuznih hiškah Theodosiusa, vzdušje tega malega naselja ter srčnost in prijaznost osebja z gostiteljico Andrejo na čelu, bi človek kar vzel s seboj domov.

 • Manica H. Čemšenik 16.05.2019

  Zahvala MEBLU

  Lansko leto sem kupila štiri vzmetnice MEBLO.  Zaradi alergikov pri hiši sem pred uporabo vse nadvložke oprala. Pri pranju se je ena izmed prevlek strgala. »Se pač zgodi,« sem si rekla … Pri letošnjem spomladanskem čiščenju se je zgodba ponovila – spet se je ena  prevleka strgala. Tokrat sem preko spleta poiskala MEBLO in jim pisala o svojih nezgodah ter jih prosila za pomoč. Še isti dan sem dobila odgovor: prijazno opravičilo z zaključkom, da mi bodo poškodbo reklamirali. Brez izgovorov na pralni stroj, brez spraševanja, kako sem prala … Našli so moj naslov in mi po pošti poslali dve novi prevleki!

  Ne pišem zato, da bi poveličevala slovensko in zagovarjala  protekcionizem. Živim v času, ko pol preveč ljudi išče povsod samo napake, pol si jih vzame celo čas, da svoje pljuvanje zapišejo, in ker sem smrdljiva drhal, ki je ostala (prosto  po Cankarju …), želim zapisati svojo vero, da vsi ljudje niso pokvarjeni, da pošteni odnosi obstajajo, dobra dela živijo med nami. Zato bom  vedno kupovala izdelke MEBLO!

  Hvala, Meblo.

 • Karitas Samarijan 17.06.2019

  Donacija Materinskemu domu Solkan in Šempeter

  Prejeli smo zahvalo za donacijo mebloJOGI nadvložkov JBL PROTECTOR in PREOBLEK za jogije, ki smo jih podarili ustanovama v Solkanu in Šempetru.

  Lepo je pomagati, kar popolnoma povzame sledeča misel :

  ” Dobrota je naš notranji glasnik in svetovalec. Kolikor poslušamo njen nasvet, toliko imamo notranjega miru in sreče.”

  – Anton Trstenjak

 • Zlatko M. Kranj 07.05.2019

  Med spanjem mi je velikokrat vroče, zato me je vzmetnica mebloJOGI® PLATINUM takoj prepričala

  Z ženo sva se odpravila po nakupih za novo ležišče, saj je bilo prejšnje že precej obrabljeno. Ona se sicer v tovrstne izdelke bolj poglablja kot jaz, sem jo pa seveda spremljal. Ko sva se po poti pogovarjala sem dejal, da mi je precej vseeno kakšno vzmetnico vzameva, češ da so vse približno enake. Vstopila sva v salon mebloJOGI v BTC-ju in seveda je bilo izbire precej. Prijazna gospodična nam je vse modele natančno opisala in predstavila, tudi preizkusila sva jih. Ko sva prešla na modele z lateksom mi je takoj vzbudilo zanimanje dejstvo, da je material preprečuje pregrevanje telesa. Ko sem namignil, da bo to pravi izdelek zame pa me je takoj povabila naj preizkusim model PLATINUM. Svetovala mi je naj se uležem nanj in medtem ko je predstavljala posebnosti te vzmetnice, sem bil že prepričan o moji izbiri. Še bolj kot tehnične podrobnosti pa me je prepričal občutek med ležanjem – prijetno sveže, podpora in udobje ob enem. Vsekakor je bila izbira prava in prav nič me ne skrbijo vroče poletne noči.

--

letna tradicija

--

+

naspanih uporabnikov mebloJOGI®

--

opremljenih hotelov in ostalih objektov
 • English
 • Logo Header Menu